Skip to main content
©  Photo:

Håndbold VM på Broløkke Herregård

VM håndbold på storskærm i historiske omgivelser

Hyggelig aften med håndbold VM

Broløkke Herregård inviterer til storskærmsarrangement - og håber at herre håndboldlandsholdet går videre til semifinalen og efterfølgende finale ved VM i håndbold. 

Det er pyntet op til fest. 

Køkkenchefen servere dagens ret til 95,-

Sluk tørsten med brygmesterens egen ny-brygget øl til 50,-

Der sælges desuden sodavand, kaffe, chips og popcorn i baren. 

Dørene åbnes kl. 18.00 begge dage. Kampstart kl. 20.30 

Under totalrenovering

Herregården gennemgår en totalrenovering med henblik på at bibeholde det fredet og traditionelle men samtidigt tilføje det moderne for at vække omgivelserne til livs. Hovedhuset er fredet og der bibeholder de, de gamle Herregårdsstandarder ift. indretning og udsmykning af alle rum.

Bygningerne rundt om hovedhuset er dog ikke fredet og har derfor fået en komplet renovering hvor alt er taget ud og bygget op igen med respekt for Herregårdens arkitektur. Det er bla. i disse bygninger man finder deres ferielejligheder, hvor dig og dine nærmeste kan trække jer tilbage og nyde gården sammen. Disse har man allerede nu mulighed for at booke til ekstraordinær god pris grundet byggeriet.

Renovationen forventes at være færdig i starten af 2023, dog med undtagelse af deres Herregårds spa og wellness, som vil stå klart i slut 2023

Broløkke Herregårdsbryggeri og destilleri

Herregården er også hovedkontoret for Broløkke Herregårdsbryggeri og destilleri, som allerede nu er i gang med at gøre klar til at brygge.

Share your moments: